Planeta Hotel & Aquapark 5*

Planeta Hotel & Aquapark este situată la doar 70 metri de marea neagră. Acesta pune la dispoziția oaspețiilor camere lux, de prima clasă și oferă o gamă variată în servicii prestate la cel mai înalt nivel.

Oaspeţii se pot bucura de soare lângă piscină pe tot parcursul zilei. Noaptea, piscina este iluminată frumos şi reprezintă un loc ideal pentru întâlniri informale.

Restaurantul  hotelului are o capacitate de până la 850 de persoane şi serveşte preparate delicioase. Lângă piscină există un snack bar cu o capacitate de până la 100 de persoane, iar seara vă puteţi relaxa la barul din hol, în compania altor oaspeţi.

Hotelul Planeta dispune de un centru spa şi o sală de fitness. De asemenea,există o sală de animaţie de lângă piscină care oferă programe de agrement pentru toate gusturile, de la gimnastică aerobică acvatică la karaoke şi lecţii de dans, supravegheate de echipa de animatori.

Personalul hotelului se va asigura ca nimănui nu-i lipsește nimic și toți petrec o vacanță frumoasă!


Prețul este calculat pentru O PERSOANĂ în cameră dublă!:

Iunie 2021, de la 205 euro

Iulie 2021, de la 310 euro

August 2021, de la 370 euro

Septembrie 2021, de la 270 euro

Prețul include: transport tur-retur, transfer la hotel, cazarea 6 nopti/ 7 zile, masa All Inclusive, asigurarea medicală.