Laguna Beach 4*

O vacanță întreagă locuiești pe malul mării și te odihnești ca niciodată, datorită serviciilor de înaltă calitate ale acestui hotel. Unul dintre avantaje ale hotelului Laguna Beach 4*, acesta pune la dispoziția oaspețiilor șezlonguri și umbrele chiar pe plajă fără costuri suplimentare!!

Hotelul dispune un restaurant cu grădină de vară, unde seara se oferă meniuri tematice alături de o atmosferă ademinitoare într-un vis cu adevărat frumos. Astfel, la barul din hol puteți savura băuturi răcoritoare oricând, iar snack barul de lângă piscină servește clienții dragi cu salate și fructe proaspete.

Toate camerele au balcon și dispun de TV prin cablu, minibar, birou și baie privată, prevăzută cu duș, articole de toaletă gratuite și uscător de păr.

Animația este gata zi de zi pentru a distra copii cu un program captivant, iar pentru maturi sunt pregătite diferite servicii precum centrul spa și wellness care include o cadă cu hidromasaj și un studio de masaj.

Prețul este calculat pentru O PERSOANĂ în cameră dublă!!

Iunie 2021, de la 205 euro

Iulie 2021, de la 390 euro

August 2021, de la 400 euro

Septembrie 2021, de la 335 euro

Prețul include: transport tur-retur, transfer la hotel, cazarea 6 nopți/ 7 zile, masa All Inclusive, asigurarea medicală.