Hotel "Flo'Mary"

Hotel Flo'Mary este destinația unde trebuie să mergeți, dacă doriți să vă petreceți concediul la munte, în România. Situat la Bran, în inima agroturismului românesc, în apropierea faimosului Castel Bran, vă oferă posibilitatea petrecerii unor sejururi de neuitat într-o atmosferă de vis.
Hotelul este compus din:
-  15 camere duble ,pat matrimonial 14 cu duș ,1 cu cadă;
-  2 camera triple,pat matrimonial și pat single,baie cu duș;
-  6 apartamente cu 2 camere- 4 pax,1 apartament cu scară interioară;
-  1 apartament cu 3 camere  -6 pax,apartament cu scară interioară;
-  1 apartament  lux-2 camere cu un living și baie cu Jacuzzi.

Restaurant/ terasă: cu o capacitate de 40 locuri pe terasă și 60 de locuri în restaurant, într-un cadru minunat, cu o arhitectură deosebită, dispunând de spațiu pentru Dj, loc de dans și cu preparate culinare de excepție venim cu drag în întâmpinarea celor mai fine gusturi ale dumneavoastră.

Pentru sezonul de iarnă 2022-2023 vă propunem următoarea ofertă specială: Petreceți un sejur de 4 zile și 3 nopți în munți la un preț de doar 150 euro (preț pentru o persoană în cameră de două persoane). Prețul acesta include cazarea, asigurarea medicală, transportul tur-retur cu autocare confortabile și excursii prin următoarele locuri pitorești: Brașov, Biserica Neagră, Poiana Brașov, Castelul Bran, Castelul Peleș, Castelul Pelișor, Paradisul Acvatic ș.a (biletele de inrare se achită pe loc), micul dejun și cina este inclus în preț.

Plecări:  02.01.2023 și 05.01.2023 !